Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Servants of War

Servants of War

07/05/2021 | Flixfilm

Servants of War på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Mariusz Gawrys
Skuespillere: Piotr Stramowski, Maria Kania, Pawel Królikowski
Spilletid: 110 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En garvet efterforsker skal arbejde sammen med en nybegynder om at løse det mystiske mord på en af verdens dygtigste specialister i knoglemarvstransplantationer.Se Servants of War på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Servants of War havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Servants of War på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Servants of War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Servants of War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Servants of War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Servants of War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar