Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Set It Up

Set It Up

15/06/2018 | Flixfilm

Se Set It Up på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Claire Scanlon
Skuespillere: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To betrængte sekretærer har hårdt brug for en pause fra kontoret og slår sig sammen for at narre deres chefer, der er arbejdsnarkomaner, til at forelske sig i hinanden.

Set It Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Set It Up på NetflixAnmeldelse: Set It Up

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Set It Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Set It Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Set It Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Set It Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar