Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Set Up

15/04/2016 | Flixfilm

Se Set Up på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Crime
Instruktør: Ulysses Awsumb
Skuespillere: Dani Palmer, Scott Eiden, Shawn Dunbar, Callan Korpi
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Et diamantkup går helt galt, og gruppen af venner, der prøvede at finde genvejen til rigdom, må nu i stedet kæmpe for overlevelse.


Se Set Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSet Up havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Set Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Set Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Set Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Set Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar