Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Seth MacFarlane laver animationsserie til Netflix

Seth MacFarlane laver animationsserie til Netflix

22/09/2020 | Flixfilm

Seth MacFarlane laver animationsserie til NetflixSkaberen af de ikoniske, men politisk ukorrekte animationsserier ‘Family Guy’ og ‘American Dad’, Seth MacFarlane, har kastet sig over et nyt animeret projekt i samarbejde med Netflix.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Der er tale om en animeret version af tv-serien ‘Good Times’, der blev vist i 1970’erne og var den første afroamerikanske sitcom på amerikansk tv.

‘Good Times’ følger familien Evans, som kæmper med dagligdagens store og små problemer, samt social ulighed. Men når alt kommer til alt handler det om at sætte familien først.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den originale serie med John Amos, Esther Rolle, Ja’net Dubois, Ralph Carter, Jimmie Walker og Janet Jackson har gennem årene opnået legendarisk status.

Hvorvidt Seth MacFarlane vil inkludere sin sædvanlige hovedrystende komik i genoplivingen af ‘Good Times’ fremgår ikke direkte af pressemeddelelse, men med hans involvering i projektet kan der næsten ikke forventes andet.

LÆS OGSÅ   Netflix: Konto-deling skal stoppes i 2023

“‘Good Times’ er en ikonisk serie, der har overlevet generationer,” udtaler Mike Moon, leder af voksenanimation for Netflix. “Vi er glade for at samarbejde med dette utrolige og inspirerende kreative team bestående af Norman Lear, Carl Jones, Stephen Curry og Seth MacFarlane med at bringe denne rettidige genindspilning til live.”

Der er ingen oplysninger om hvornår det kan forventes at den animerede udgave af ‘Good Times’ vil kunne streames på Netflix.Skriv kommentar