Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seth Meyers: Lobby Baby

Seth Meyers: Lobby Baby

05/11/2019 | Flixfilm

Seth Meyers: Lobby Baby på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Neal Brennan
Skuespillere: Jonathan Chacko, Seth Meyers
Spilletid: 61 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den tidligere medvirkende i Saturday Night Live og mesterlige talkshowvært Seth Meyers rejser sig fra skrivebordet og fortæller muntre historier fra sit eget liv.Se Seth Meyers: Lobby Baby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seth Meyers: Lobby Baby havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seth Meyers: Lobby Baby på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Seth Meyers: Lobby Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seth Meyers: Lobby Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seth Meyers: Lobby Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seth Meyers: Lobby Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar