Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seth Rogen’s Hilarity for Charity

Seth Rogen’s Hilarity for Charity

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Seth Rogen’s Hilarity for Charity på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Seth Rogen, Lonny Ross, Jun Shimizu
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Seth Rogen og vennerne kombinerer standup, sketcher og musik i en vild comedy-special, som kun kan være udklækket i Seths hjerne.


Se Seth Rogen’s Hilarity for Charity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seth Rogen’s Hilarity for Charity havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seth Rogen’s Hilarity for Charity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seth Rogen’s Hilarity for Charity herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seth Rogen’s Hilarity for Charity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seth Rogen’s Hilarity for Charity stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar