Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven and a Half Dates

Seven and a Half Dates

13/12/2019 | Flixfilm

Se Seven and a Half Dates på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung karrierekvinde indvilliger modvilligt i at lade sin far arrangere ti dates for hende, så hun kan finde en passende mand.

Seven and a Half Dates havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Seven and a Half Dates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seven and a Half Dates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven and a Half Dates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven and a Half Dates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven and a Half Dates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar