Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven and a Half Dates

Seven and a Half Dates

13/12/2019 | Flixfilm

Seven and a Half Dates på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Biodun Stephen
Skuespillere: Toyin Abraham, Prince Agho, Roxy Antak
Spilletid: 102 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ung karrierekvinde indvilliger modvilligt i at lade sin far arrangere ti dates for hende, så hun kan finde en passende mand.

Seven and a Half Dates havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seven and a Half Dates på YouTube.Se Seven and a Half Dates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seven and a Half Dates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven and a Half Dates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven and a Half Dates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven and a Half Dates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar