Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven and Me

Seven and Me

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Seven and Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da syv dværge ankommer til hendes hus i sovebyen for at passe på hende, finder en lille pige ud af, at hun er den moderne efterkommer af Snehvide.


Se Seven and Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven and Me (De Syv og mig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven and Me (De Syv og mig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seven and Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seven and Me (De Syv og mig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven and Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar