Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Seven and Me

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da syv dværge ankommer til hendes hus i sovebyen for at passe på hende, finder en lille pige ud af, at hun er den moderne efterkommer af Snehvide.


Se Seven and Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven and Me (De Syv og mig) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven and Me (De Syv og mig) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seven and Me herunder:Fra premieredatoen (1. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Seven and Me (De Syv og mig) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Seven and Me (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar