Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Days to Noon

Seven Days to Noon

01/09/2021 | Flixfilm

Seven Days to Noon på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: John Boulting, Roy Boulting
Skuespillere: Barry Jones, André Morell, Olive Sloane
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En videnskabsmand er forfærdet over en stjålen atombombes destruktive kræfter og truer med at detonere den, medmindre regeringen stopper sit atomvåbenprogram.Se Seven Days to Noon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seven Days to Noon havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seven Days to Noon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Seven Days to Noon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Days to Noon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Days to Noon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Days to Noon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar