Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Seven Kings Must Die’ kommer alligevel til Danmark

‘Seven Kings Must Die’ kommer alligevel til Danmark

07/03/2023 | Flixfilm

‘The Last Kingdom’-filmen ‘Seven Kings Must Die’ bliver alligevel tilgængelig for de danske Netflix-medlemmer.

Det står klart efter at streamingtjenesten højest overraskende har bekræftet premieredatoen på Facebook.

Det er ikke mere end et par uger siden, at vi her på Flixfilm.dk ellers kunne skrive at spillefilmen ‘Seven Kings Must Die’ ikke ville komme til Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmark var nemlig ikke blandt de annoncerede premierelande og efterfølgeren fremgår ikke blandt kommende titler som sædvanligt, men man må formode, at Netflix har styr på sagerne – selvom at de annoncerede datoer ikke altid holder stik.

I ‘Seven Kings Must Die’ kæmper angribere og rivaliserende arvinger om kronen efter Kong Edwards død, og Uthred (Alexander Dreymon) må derfor igen på eventyr med sine kammerater, mens de forsøger at danne et forenet England.

Filmen er en efterfølger til den populære serie ‘The Last Kingdom‘. Der er i alt fem sæsoner af serien, og femte og sidste sæson, som er på 10 episoder, har netop haft premiere på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

I serien ‘The Last Kingdom’, som oprindelig debuterede på BBC før den røg til Netflix, forsvarer Alfred den Store sit kongedømme imod fjenden fra Norden, mens Uhtred, som er angelsaksisk af fødsel, men opvokset som viking, ønsker at hævde sin fædrene arv.

‘The Last Kingdom’-filmen ‘Seven Kings Must Die’ har premiere på Netflix Danmark den 14. april.Skriv kommentar