Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Kings Must Die

Seven Kings Must Die

14/04/2023 | Flixfilm

Seven Kings Must Die på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Edward Bazalgette
Skuespillere: Mark Rowley, Pekka Strang, Zoltan Andrasi
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I kølvandet på kong Edvards død, rejser Uhtred af Bebbanburg og hans kompagnoner i denne 'The Last Kingdom'-film rundt i det splittede kongerige i håb om endelig at forene England.Se Seven Kings Must Die på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Seven Kings Must Die havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seven Kings Must Die på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Seven Kings Must Die ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Kings Must Die stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Kings Must Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Kings Must Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar