Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Nights in Japan

Seven Nights in Japan

20/11/2022 | Flixfilm

Seven Nights in Japan på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Lewis Gilbert
Skuespillere: Michael York, Hidemi Aoki, Charles Gray
Spilletid: 104 min
Land: France, United Kingdom, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En britisk prins rejser til Japan, hvor han trættes af de formelle rejsemål. Da han slipper væk i nogle dage, møder han en fortryllende turguide.

Seven Nights in Japan havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seven Nights in Japan på YouTube.Se Seven Nights in Japan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Seven Nights in Japan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Nights in Japan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Nights in Japan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Nights in Japan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar