Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Pounds

Seven Pounds

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Seven Pounds på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama
Instruktør: Gabriele Muccino
Skuespillere: Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Agenten Ben Thomas forsøger at forbedre livet for syv fremmede mennesker, som har brug for en chance til. Men han bærer også selv på en dyster hemmelighed.


Se Seven Pounds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven Pounds (Syv liv) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven Pounds (Syv liv) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seven Pounds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seven Pounds (Syv liv) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Pounds stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar