Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Psychopaths

Seven Psychopaths

01/11/2016 | Flixfilm

Se Seven Psychopaths på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Martin McDonagh
Skuespillere: Michael Pitt, Michael Stuhlbarg, Sam Rockwell, Colin Farrell
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da en kæmpende manuskriptforfatter har brug for inspiration til at færdiggøre sit manuskript, kidnapper hans venner en tosset gangsters elskede hund.


Se Seven Psychopaths på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSeven Psychopaths havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven Psychopaths ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seven Psychopaths herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seven Psychopaths er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Psychopaths stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar