Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Psychopaths

Seven Psychopaths

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Seven Psychopaths på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Martin McDonagh
Skuespillere: Michael Pitt, Michael Stuhlbarg, Sam Rockwell, Colin Farrell
Spilletid: 110 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da en kæmpende manuskriptforfatter har brug for inspiration til at færdiggøre sit manuskript, kidnapper hans venner en tosset gangsters elskede hund.


Se Seven Psychopaths på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven Psychopaths havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven Psychopaths ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Seven Psychopaths herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seven Psychopaths er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Psychopaths stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar