Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Seconds

Seven Seconds

23/02/2018 | Flixfilm

Se Seven Seconds på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Clare-Hope Ashitey, Michael Mosley, David Lyons, Russell Hornsby
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da en 15-årig sort amerikaner dør i Jersey City, gør politiet deres bedste for at mørklægge sagen, mens andre forsøger at få sandheden frem i lyset.Se Seven Seconds på NetflixAnmeldelse: Seven Seconds

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven Seconds (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven Seconds (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Seconds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Seconds (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Seven Seconds

  1. Birgitte - kl. 16:53, 27-02-2018:

    Super god, men meget nervepirrende
    det vil have været en god ide, hvis det snart kom en sæson 2, for det var en dum afslutning

    Skriv kommentar