Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Sundays

Seven Sundays

14/09/2020 | Flixfilm

Se Seven Sundays på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Cathy Garcia-Molina
Skuespillere: Ronaldo Valdez, Aga Muhlach, Dingdong Dantes
Spilletid: 128 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En døende far beder sine travle voksne børn om at tilbringe søndagene sammen med sig og tvinger sin familie til at se deres problemer i øjnene, før det er for sent.

Seven Sundays havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Seven Sundays på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seven Sundays ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Sundays stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Sundays, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Sundays er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar