Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Wonders of the Industrial World

Seven Wonders of the Industrial World

31/03/2014 | Flixfilm

Se Seven Wonders of the Industrial World på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Documentary, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Lindsay, Ron Cook, John Walters
Spilletid: 50 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Dette program undersøge de mest ambitiøse og menneskeskabte bygningsværker, inklusiv Brooklyn Bridge, Panamakanalen and andre.

Seven Wonders of the Industrial World havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Seven Wonders of the Industrial World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seven Wonders of the Industrial World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Wonders of the Industrial World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Wonders of the Industrial World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Wonders of the Industrial World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar