Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Years in Tibet

Seven Years in Tibet

01/02/2021 | Flixfilm

Seven Years in Tibet på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Brad Pitt, David Thewlis, BD Wong
Spilletid: 136 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, German, Mandarin, Tibetan, Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Under 2. verdenskrig flygter en østrigsk krigsfange til Tibet, hvor han møder Dalai Lama, hvis venskab ændrer hans liv.

Seven Years in Tibet havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seven Years in Tibet på YouTube.Se Seven Years in Tibet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Seven Years in Tibet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Years in Tibet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seven Years in Tibet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seven Years in Tibet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar