Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seven Years in Tibet

Seven Years in Tibet

27/12/2019 | Flixfilm

Se Seven Years in Tibet på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Biography, Drama, History, War
Instruktør: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Brad Pitt, David Thewlis, BD Wong, Mako
Spilletid: 136 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German, Mandarin, Tibetan, Hindi
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Under 2. verdenskrig flygter en østrigsk krigsfange til Tibet, hvor han møder Dalai Lama, hvis venskab ændrer hans liv.


Se Seven Years in Tibet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Seven Years in Tibet havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Seven Years in Tibet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Seven Years in Tibet:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Seven Years in Tibet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seven Years in Tibet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar