Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seventeen

Seventeen

18/10/2019 | Flixfilm

Seventeen på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Daniel Sánchez Arévalo
Skuespillere: Biel Montoro, Nacho Sánchez, Lola Cordón
Spilletid: 99 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En 17-årig flygter fra et ungdomsfængsel for at finde sin terapihund. Han rejser gennem Cantabrien i Nordspanien og genskaber kontakten med sin bror og sin bedstemor.

Seventeen havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seventeen på YouTube.Se Seventeen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Seventeen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seventeen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seventeen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seventeen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar