Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Seventh Son

Seventh Son

01/05/2022 | Flixfilm

Seventh Son på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Sergei Bodrov
Skuespillere: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges
Spilletid: 102 min
Land: United States, United Kingdom, Canada, China
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Som heksejægerlærling i 1700-tallets England bliver Thomas Ward omdrejningspunktet i kampen mellem det gode og det onde, da heksen Moder Malkin flygter fra fængslet.

Seventh Son havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Seventh Son på YouTube.Se Seventh Son på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Seventh Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Seventh Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Seventh Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Seventh Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar