Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Several Conversations About A Very Tall Girl

Several Conversations About A Very Tall Girl

03/03/2021 | Flixfilm

Se Several Conversations About A Very Tall Girl på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Bogdan Theodor Olteanu
Skuespillere: Silvana Mihai, Florentina Nastase, Denisse Moise, Carol Ionescu
Spilletid: 70 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efterhånden som deres forhold udvikler sig, deler to meget forskellige kvinder historier om en elsker, de havde til fælles, og taler om deres syn på livet og kærligheden.

Several Conversations About A Very Tall Girl havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Several Conversations About A Very Tall Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Several Conversations About A Very Tall Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Several Conversations About A Very Tall Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Several Conversations About A Very Tall Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Several Conversations About A Very Tall Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar