Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Several Conversations About A Very Tall Girl

Several Conversations About A Very Tall Girl

03/03/2021 | Flixfilm

Several Conversations About A Very Tall Girl på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Bogdan Theodor Olteanu
Skuespillere: Silvana Mihai, Florentina Nastase, Denisse Moise
Spilletid: 70 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efterhånden som deres forhold udvikler sig, deler to meget forskellige kvinder historier om en elsker, de havde til fælles, og taler om deres syn på livet og kærligheden.

Several Conversations About A Very Tall Girl havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Several Conversations About A Very Tall Girl på YouTube.Se Several Conversations About A Very Tall Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Several Conversations About A Very Tall Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Several Conversations About A Very Tall Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Several Conversations About A Very Tall Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Several Conversations About A Very Tall Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar