Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Severance

Severance

01/12/2013 | Flixfilm

Se Severance på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Horror, Thriller
Instruktør: Christopher Smith
Skuespillere: Toby Stephens, Claudie Blakley, Andy Nyman, Babou Ceesay
Spilletid: 96 min
Land: UK, Germany, Hungary
Sprog: English, Hungarian, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Det er 5 år siden den amerikanske borgerkrig sluttede. En ensom, nedslidt mand sidder ved et bål i en lysning, da stilheden med ét rives itu af et skud.


Se Severance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSeverance havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Severance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Severance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Severance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Severance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar