Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex and the City 2

Sex and the City 2

19/02/2018 | Flixfilm

Se Sex and the City 2 på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Patrick King
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis
Spilletid: 146 min
Land: United States
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Veninderne Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda tager på en tiltrængt ferie til eksotiske Abu Dhabi.

Sex and the City 2 havde premiere på Netflix Danmark den 19. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sex and the City 2 på YouTube.Se Sex and the City 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sex and the City 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex and the City 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sex and the City 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sex and the City 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar