Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex and the City

Sex and the City

15/07/2016 | Flixfilm

Se Sex and the City på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Patrick King
Skuespillere: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Spilletid: 145 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne filmfortsættelse af den populære serie frier Big til Carrie, men gommens kolde fødder truer med at ødelægge deres forhold for altid.


Se Sex and the City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSex and the City havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex and the City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sex and the City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sex and the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex and the City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sex and the City

  1. Victor - kl. 17:40, 19-01-2017:

    Hej, kommer 2’eren ikke på netflix?

    Skriv kommentar