Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex Drive

Sex Drive

20/12/2013 | Flixfilm

Se Sex Drive på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke, James Marsden
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: 18-årige Ian kører tværs over USA med sine bedste venner for at miste sin mødom til en lækker babe, han har mødt på internettet.


Se Sex Drive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSex Drive havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex Drive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sex Drive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sex Drive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex Drive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar