Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Sex Education’ sæson 4 bliver den sidste

‘Sex Education’ sæson 4 bliver den sidste

06/07/2023 | Flixfilm

Det er netop blevet offentliggjort at den populære Netflix-serie ‘Sex Education’ lukker og slukker efter fjerde sæson.

Fjerde og sidste sæson har premiere den 21. september, oplyser Netflix.

Samtidig har streamingtjenesten frigivet første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Sex Education’ sæson 4 begynder ikke på Moordale, som i de tidligere sæsoner, men på det moderne og progressive Cavendish Sixth Form College.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den nye idylliske skole hvor der er yoga på græsplænen, en imødekommende og queer-venlig kultur og masser af bæredygtige initiativer for at tilfredsstille enhver sundheds- og wellness-entusiast – møder banden bestående af Otis (Asa Butterfield), Eric (Ncuti Gatwa), Maeve (Emma Mackey), Aimee (Aimee Lou Wood), Cal (Dua Saleh), Ruby (Mimi Keene), Jackson (Kedar Williams-Stirling), Viv (Chinenye Ezeudu) den nye populære gruppe, Coven.

Der er endvidere en rivaliserende sex-terapeut til Otis ved navn O (Thaddea Graham).

Herudover vender er Gillian Anderson også tilbage som Otis’ sex-terapeutiske mor, Jean, samt Groff-familien – Connor Swindells som Adam; Alistair Petrie som Adams strenge, tidligere rektor far, Michael Groff; og Samantha Spiro som Adams mor, Maureen Groff.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Dear Child'

Selvom det er fjerde sæson er det sidste vi kommer til at se til ‘Sex Education’, så åbner skaberen Laurie Nunn op for at der kan komme en spin-off serie på et senere tidspunkt – intet er dog konkret endnu.

Nyheden om at sæson 4 bliver sidste sæson kommer ikke som en total overraskelse, da adskillige af hovedrolleindehaverne allerede offentligt i løbet af året, har givet udtryk for, at de ikke vil vende tilbage til en eventuel sæson 5.

Dermed ville en eventuelt sæson 5 også have budt på markante ændringer, hvilket nok også er en af årsagerne til at Netflix har valgt at stoppe mens legen er god.

Se ‘Sex Education‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 har premiere den 21. september.
Skriv kommentar