Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Sex Education’ vender tilbage med en ny sæson i 2020

‘Sex Education’ vender tilbage med en ny sæson i 2020

12/11/2019 | Flixfilm

sex education netflix billeder sæson 2Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at deres romantiske komedieserie ‘Sex Education’ får en sæson 2, der lander i 2020.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig kan løfte sløret for et par nye billeder, som kan ses nederst i artiklen.

‘Sex Education’ er en fortælling om Otis Milburn, en socialt akavet gymnasieelev, der bor sammen med sin mor, Jean, som arbejder som sexterapeut.

I første sæson åbnede Otis og hans ven Maeve Wiley en sexklinik på skolen for at drage nytte af Otis’ intuitive talent indenfor sexrådgivning.

I sæson 2 må Otis, som den ’late bloomer’ han er, beherske sine nyfundne seksuelle lyster, for at gøre fremskridt med sin kæreste Ola – alt imens han også må tage sig af sit nu anstrengte forhold til Maeve. Der er klamydia-udbrud på Moordale Secondary, hvilket sætter fokus på nødvendigheden af bedre seksualundervisning, og der kommer nye børn til byen, som forsøger at udfordre status quo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye sæson bliver på i alt 8 episoder og Netflix kan endvidere løfte sløret for et par nye detaljer, som kommer til at ske i den nye sæson.

– Maeve og Aimee’s BFF-forhold er blevet stærkere lige siden Aimee droppede ’de urørlige’.

– Eric opdager, at hans nyfundne selvsikkerhed tiltrækker opmærksomhed.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Orion og Mørket'

Adam er på militærskole og kæmper stadig med sine følelser for Eric.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lily har sat sine desperate seksuelle anstrengelser på pause for at fokusere på sine kreative talenter. Undervejs finder hun en ny veninde i Ola.

– Jackson er tvunget til i højere grad at spænde sine mentale muskler frem for de fysiske og må stadig bøje sig for sine forældres pres for succes.

– Jean og Jakobs forhold er opdaget, og de er nu nødt til at lære, hvordan de skal forene deres familier. Jean knytter et usandsynligt bånd til Mrs. Groff, og der opblomstrer langsomt et venskab mellem de to kvinder.

Den kommende sæson får som nævnt premiere i 2020, men Flixfilm har ført forlydninger om at den nye sæson allerede vil være at finde på streamingtjenesten i starten af maj 2020. Dette er ikke blevet bekræftet af Netflix, men Flixfilm følger naturligvis op på sagen når en endelig premieredato er klar.

Se ‘Sex Education‘ på Netflix Danmark.

image004

Unknown 2

image003

image006

Unknown 1
Skriv kommentar