Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex Education

Sex Education

17/01/2020 | 1 kommentar

Se Sex Education på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey
Spilletid: 45 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.


Se Sex Education på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sex Education (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex Education (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sex Education herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sex Education er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex Education (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Sex Education

  1. Kathrine - kl. 18:12, 17-01-2019:

    Jeg synes denne serie er mega sjov, og jeg har allerede fået set alle afsnit… Jeg håber virkelig den næste sæson kommer hurtigt ud!

    Skriv kommentar