Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex Education

Sex Education

17/09/2021 | Flixfilm

Sex Education på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa
Spilletid: 45 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.Se Sex Education på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sex Education (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sex Education på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sex Education (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex Education (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sex Education, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sex Education er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Sex Education

  1. Kathrine - kl. 18:12, 17-01-2019:

    Jeg synes denne serie er mega sjov, og jeg har allerede fået set alle afsnit… Jeg håber virkelig den næste sæson kommer hurtigt ud!

Skriv kommentar