Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex Education

Sex Education

11/01/2019 | 1 kommentar

Se Sex Education på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Mackey, Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa
Spilletid: 45 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.


Se Sex Education på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sex Education (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex Education (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sex Education herunder:Fra premieredatoen (11. januar, 2019) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sex Education er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sex Education (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Sex Education

  1. Kathrine - kl. 18:12, 17-01-2019:

    Jeg synes denne serie er mega sjov, og jeg har allerede fået set alle afsnit… Jeg håber virkelig den næste sæson kommer hurtigt ud!

    Skriv kommentar


Telmore