Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex, Lies & Murder

Sex, Lies & Murder

04/03/2015 | Flixfilm

Se Sex, Lies & Murder på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Adult
Instruktør: Jim Travis
Skuespillere: Angela Baron, Robert Bullock, Nina DePonca, Barbie Doll
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Denne mørke komedie om en dysfunktionel familie er inspireret af virkelige nyhedsartikler og fuld af bedrag, sex og skandaler.


Se Sex, Lies & Murder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSex, Lies & Murder havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex, Lies & Murder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sex, Lies & Murder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sex, Lies & Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex, Lies & Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar