Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sex/Life

02/03/2023 | Flixfilm

Sex/Life på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvindes dristige seksuelle fortid kolliderer med hendes liv med mand og børn, da den bad boy-eks, hun ikke kan holde op med at tænke på, dukker op i hendes liv igen.Se Sex/Life på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sex/Life (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sex/Life på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sex/Life (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex/Life (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sex/Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sex/Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Sex/Life

  1. Freya - kl. 02:11, 14-05-2023:

    Hej.
    Sex/Life er den bedste serie jeg nogensinde har set og jeg forstår virkelig ikke hvorfor i vælger stoppe med den, for den har virkelig os lært mig en del om mig selv, jeg er godt nok fusteret over at i skulle stoppe den.
    BEDSTE SERIE NOGENSINDE!!!

Skriv kommentar