Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sex Tape

01/10/2021 | Flixfilm

Sex Tape på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jake Kasdan
Skuespillere: Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Ægteparret Annie og Jay forsøger at pifte deres kærlighedsliv op ved at lave en sexoptagelse, men næste dag er videoen delt med alle.

Sex Tape havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sex Tape på YouTube.Se Sex Tape på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sex Tape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex Tape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sex Tape, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sex Tape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar