Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sex&Drugs&Rock&Roll

Sex&Drugs&Rock&Roll

01/06/2018 | Flixfilm

Se Sex&Drugs&Rock&Roll på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En aldrende rockstjerne, hvis succes er falmet, får en chance mere, da hans datter, som han ikke har haft kontakt til længe, dukker op, samler bandet og bliver forsanger.


Se Sex&Drugs&Rock&Roll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSex&Drugs&Rock&Roll (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sex&Drugs&Rock&Roll (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sex&Drugs&Rock&Roll:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sex&Drugs&Rock&Roll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sex&Drugs&Rock&Roll (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sex&Drugs&Rock&Roll

  1. Mike - kl. 12:47, 01-06-2018:

    Her er der da vist gået et eller andet helt galt for jeres imdb lookup 🙂

    Skriv kommentar