Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sexify

28/04/2021 | Flixfilm

Se Sexify på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Aleksandra Skraba, Maria Sobocinska, Sandra Drzymalska, Piotr Pacek
Spilletid: 40 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: For at udvikle en innovativ sex-app og vinde en teknologikonkurrence må en seksuelt uerfaren studerende og hendes venner udforske intimitetens skræmmende verden.

Sexify (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sexify på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sexify (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sexify (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sexify, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sexify er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar