Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sextuplets

Sextuplets

16/08/2019 | Flixfilm

Se Sextuplets på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Bresha Webb, Michael Ian Black, Glynn Turman
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.

Sextuplets havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sextuplets på NetflixAnmeldelse: Sextuplets

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sextuplets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sextuplets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sextuplets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sextuplets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar