Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sextuplets

Sextuplets

16/08/2019 | Flixfilm

Sextuplets på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Michael Tiddes
Skuespillere: Marlon Wayans, Bresha Webb, Michael Ian Black
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.

Sextuplets havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sextuplets på YouTube.Se Sextuplets på NetflixAnmeldelse: Sextuplets

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sextuplets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sextuplets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sextuplets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sextuplets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar