Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sexy Beasts

Sexy Beasts

07/10/2021 | Flixfilm

Sexy Beasts på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rob Delaney, Angella Katherine, Kariselle Snow
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Singler fra det virkelige liv håber at vinke farvel til overfladiske dates og bruger makeup og specialeffekter til at teste, om kemien er der i vaskeægte blind dates.

Sexy Beasts (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sexy Beasts på YouTube.Se Sexy Beasts på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sexy Beasts (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sexy Beasts (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sexy Beasts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sexy Beasts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar