Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sexy Central

Sexy Central

29/11/2019 | Flixfilm

Se Sexy Central på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Hongkongs travle centrum oplever fem unge kvinder både bedrag, ulykkelig kærlighed og andre romantiske udfordringer.Se Sexy Central på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sexy Central (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sexy Central (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sexy Central:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sexy Central er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sexy Central (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar