Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sexy Central

Sexy Central

29/11/2019 | Flixfilm

Sexy Central på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: Kam-Keung Chan
Skuespillere: Jeana Ho, Shiga Lin, Ava Liu
Spilletid: N/A
Land: Hong Kong
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: I Hongkongs travle centrum oplever fem unge kvinder både bedrag, ulykkelig kærlighed og andre romantiske udfordringer.Se Sexy Central på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sexy Central (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sexy Central på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sexy Central (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sexy Central (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sexy Central, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sexy Central er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar