Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Shadow and Bone’; Premieredato og detaljer på stærkt imødeset fantasy-serie afsløret

‘Shadow and Bone’; Premieredato og detaljer på stærkt imødeset fantasy-serie afsløret

29/01/2021 | Flixfilm

shadow bone netflix danmarkI begyndelsen af 2019 kunne Netflix løfte sløret for et helt nyt og storstilet serieprojekt fra ‘Arrival’-forfatteren Eric Heisserer.

Der var tale om ‘Shadow and Bone’, der er baseret på Leigh Bardugos bestsælgende Grishaverse-bøger (Grisha-trilogien), som er solgt i mere end 2,5 million eksemplarer og oversat til mere end 38 sprog, heriblandt dansk.

Den danske titler er ‘Grisha – Pigen og Mørkningen’.

Nu er alle optagelser i hus og derfor kan Netflix afsløre de første billeder, samt at første sæson lander på streamingtjenesten den 23. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se alle billederne fra fantasy-serien nederst i artiklen.

‘Shadow and Bone’ foregår i den krigshærget verden Ravka, hvor den ensomme og forældreløse soldat Alina Starkov opdager en enestående evne, da hendes bedste ven såres livsfarligt under en rejse gennem mørket. En evne som kan være nøglen til frigørelsen på hendes land.

Men truslen fra Shadow Fold (Mørkningen) – en fascinerende, forførende og ubegribeligt farlig mand – tvinger Alina til at at træne som en del af en elitehær af magiske soldater kendt som Grisha.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 30 – 2022)

Men intet i denne overdådige verden er, som det ser ud til, og mens rigets skæbne hviler på Alinas skuldre, er hun tvunget til at se sandheden om grishaerne i øjnene, hvor det kræver mere end magi for at overleve.

På rollelisten finder man Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev), Freddy Carter (Kaz Brekker), Amita Suman (Inej), Kit Young (Jesper Fahey) og Ben Barnes (General Kirigan).

Eric Heisserer skriver og producerer serien, der er på 8 episoder, mens den instrueres af Lee Toland Krieger (‘The Vicious Kind’).

Se første sæson af ‘Shadow And Bone’ på Netflix Danmark fra den 23. april.

Shadow And Bone 2021

Shadow And Bone danmark

Shadow And Bone premiere

Shadow And Bone saeson 1

netflix Shadow And Bone

Shadow And Bone serie

danmark Shadow And BoneSkriv kommentar