Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shadow and Bone

Shadow and Bone

23/04/2021 | Flixfilm

Shadow and Bone på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Shadow and Bone (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shadow and Bone på YouTube.Se Shadow and Bone på NetflixAnmeldelse: ‘Shadow and Bone’ – sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shadow and Bone (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow and Bone (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shadow and Bone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shadow and Bone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar