Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shadow Dancer

Shadow Dancer

01/03/2015 | Flixfilm

Se Shadow Dancer på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: James Marsh
Skuespillere: Barry Barnes, Maria Laird, Ben Smyth, Brid Brennan
Spilletid: 101 min
Land: UK, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Collette er enlig mor og IRA-terrorist. Hun fanges efter et mislykket bombeattentat i London, og præsenteres for et pinefuldt ultimatum.Se Shadow Dancer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shadow Dancer havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shadow Dancer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shadow Dancer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shadow Dancer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow Dancer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar