Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shadow of Truth

Shadow of Truth

27/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Shadow of Truth på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amnon Rubinstein
Spilletid: 40 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, Russian
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Denne dokumentarserie undersøger en sprængfarlig mordsag fra 2006, hvor en ukrainsk indvandrer blev dømt for mordet på en 13-årig israelsk pige.


Se Shadow of Truth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shadow of Truth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shadow of Truth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shadow of Truth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shadow of Truth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow of Truth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar