Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shadow of Truth

Shadow of Truth

27/01/2017 | Flixfilm

Se Shadow of Truth på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amnon Rubinstein
Spilletid: 40 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, Russian
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne dokumentarserie undersøger en sprængfarlig mordsag fra 2006, hvor en ukrainsk indvandrer blev dømt for mordet på en 13-årig israelsk pige.


Se Shadow of Truth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShadow of Truth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shadow of Truth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shadow of Truth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shadow of Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow of Truth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar