Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shadow of Truth

Shadow of Truth

27/01/2017 | Flixfilm

Shadow of Truth på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shila Inbar, Ilana Rada, Rubi Hammerschlag
Spilletid: 40 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, Russian
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne dokumentarserie undersøger en sprængfarlig mordsag fra 2006, hvor en ukrainsk indvandrer blev dømt for mordet på en 13-årig israelsk pige.

Shadow of Truth (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shadow of Truth på YouTube.Se Shadow of Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shadow of Truth (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow of Truth (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shadow of Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shadow of Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar