Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shadow

08/03/2019 | Flixfilm

Se Shadow på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pallance Dladla, Khathu Ramabulana, Amanda Du-Pont, Tumie Ngumla
Spilletid: 45 min
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En tidligere betjent, som er hjemsøgt af et tragisk tab, forsøger at fange de lovovertrædere, der er sluppet fra politiet i Johannesburg.

Shadow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shadow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shadow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shadow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shadow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Shadow

 1. Bent - kl. 13:33, 12-03-2019:

  Det er en anden Shadow end den der præsenteres i traileren her på siden. I stedet for et flot kinesisk kampdrama får vi en Sydafrikansk tidligere politimand, der nu kæmper uden for reglerne.

 2. Flixfilm - kl. 13:56, 12-03-2019:

  Hej Bent,

  Tak for oplysningen. Traileren er hermed blevet rettet til den rigtige.

 3. Mads - kl. 02:06, 15-03-2019:

  I et af de første par afsnit bliver shadow stukket med en solid køkkenkniv fra ryg til bryst – et brutalt knivstik. Dog er der intet ar eller noget der tyder på at han er blevet stukket i de efterfølgende afsnit. Stor fejl.

  Skriv kommentar