Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Shadowing the Third Man

Shadowing the Third Man

23/03/2023 | Flixfilm

Shadowing the Third Man på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktion: Frederick Baker
Skuespillere: Angela Allen, Joseph Cotten, Charles Drazin
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom, Austria, France, Japan, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Medlemmer af filmholdet, der arbejdede på Den tredje mand, udforsker Wien og beskriver det at lave noir-klassikeren fra 1949 i denne dokumentar fortalt af John Hurt.Se Shadowing the Third Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shadowing the Third Man havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shadowing the Third Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shadowing the Third Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shadowing the Third Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shadowing the Third Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shadowing the Third Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar