Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaft

28/06/2019 | Flixfilm

Se Shaft på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Jessie T. Usher, Richard Roundtree, Regina Hall
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da den søn, han ikke kender, beder om hjælp, opdager den seje privatdetektiv John Shaft, at hans afkom ligner ham meget lidt.


Se Shaft på Netflix

Anmeldelse: Shaft

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShaft havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaft ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaft herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaft er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar