Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaft

01/03/2019 | Flixfilm

Shaft på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: John Singleton
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Christian Bale
Spilletid: 99 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: New York-kriminalbetjenten John Shaft arresterer Walter Wade Jr. for mord, men han flygter til Schweiz og vender tilbage til retssagen to år senere.Se Shaft på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shaft havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shaft på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shaft ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shaft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shaft er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar