Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaft

01/03/2019 | Flixfilm

Se Shaft på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Jeffrey Wright, Christian Bale
Spilletid: 99 min
Land: Germany, USA
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: New York-kriminalbetjenten John Shaft arresterer Walter Wade Jr. for mord, men han flygter til Schweiz og vender tilbage til retssagen to år senere.


Se Shaft på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShaft havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaft ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaft herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaft er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaft stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar