Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shahid

21/10/2017 | Flixfilm

Se Shahid på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Hansal Mehta
Skuespillere: Rajkummar Rao, Mohammed Zeeshan Ayyub, Baljinder Kaur, Tigmanshu Dhulia
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne biografi fortæller historien om advokaten og menneskeretsforkæmperen Shahid Azmi, der satte livet på spil for at forsvare den anklagede bombemand Fahim Ansari.


Se Shahid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShahid havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shahid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shahid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shahid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shahid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar