Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Shaitan

05/06/2017 | Flixfilm

Se Shaitan på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Bejoy Nambiar
Skuespillere: Kalki Koechlin, Shiv Panditt, Gulshan Devaiah, Rajeev Khandelwal
Spilletid: 121 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da de bliver afpresset efter at have forladt gerningsstedet for en ulykke, iscenesætter en rig pige og hendes venner en falsk kidnapning med planen om at få løsepengene.


Se Shaitan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shaitan havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaitan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Shaitan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaitan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaitan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar