Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaka Zulu

Shaka Zulu

03/02/2017 | Flixfilm

Se Shaka Zulu på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Biography, Drama, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edward Fox, Robert Powell, Trevor Howard, Fiona Fullerton
Spilletid: 300 min
Land: Italy, South Africa, West Germany, Australia, USA
Sprog: English, Zulu
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne miniserie beretter om konflikten i det tidlige 19. århundrede mellem det ekspanderende britiske imperium i Afrika og Shaka, lederen af det store Zululand.


Se Shaka Zulu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShaka Zulu (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaka Zulu (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaka Zulu herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaka Zulu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaka Zulu (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar