Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shaka Zulu

Shaka Zulu

03/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Shaka Zulu på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Biography, Drama, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edward Fox, Robert Powell, Trevor Howard, Fiona Fullerton
Spilletid: 300 min
Land: Italy, South Africa, West Germany, Australia, USA
Sprog: English, Zulu
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Denne miniserie beretter om konflikten i det tidlige 19. århundrede mellem det ekspanderende britiske imperium i Afrika og Shaka, lederen af det store Zululand.


Se Shaka Zulu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Shaka Zulu (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shaka Zulu (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shaka Zulu herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shaka Zulu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shaka Zulu (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar