Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shake It Up

Shake It Up

01/01/2016 | Flixfilm

Se Shake It Up på Netflix

Indspilningsår: 2010–2013
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bella Thorne, Zendaya, Davis Cleveland, Roshon Fegan
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Da et par teenagere får job som dansere på et lokalt tv-show, kæmper de for at få deres kommende berømmelse, skolen og familiepligterne til at hænge sammen.

Shake It Up havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shake It Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shake It Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shake It Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shake It Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shake It Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Shake It Up

  1. Martin - kl. 06:13, 29-02-2016:

    Hey kommer der flere sæsoner af Shake it up ind?:)

  2. jessica - kl. 22:48, 21-11-2017:

    hvornår kommer det tilbage samt andre disney chanel serier?

    Skriv kommentar