Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shall We Dance?

Shall We Dance?

24/12/2014 | Flixfilm

Se Shall We Dance? på Netflix

Produktionsår: 1937
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktion: Mark Sandrich
Skuespillere: Fred Astaire, Ginger Rogers, Edward Everett Horton
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Under hans daglige pendlertur i Tokyo bliver en kontornusser betaget af en smuk kvinde i et dansestudie og melder sig til hendes danseundervisning.

Shall We Dance? havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shall We Dance? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shall We Dance? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shall We Dance? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shall We Dance?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shall We Dance? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar