Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shall We Dance?

Shall We Dance?

24/12/2014 | Flixfilm

Shall We Dance? på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Peter Chelsom
Skuespillere: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Under hans daglige pendlertur i Tokyo bliver en kontornusser betaget af en smuk kvinde i et dansestudie og melder sig til hendes danseundervisning.Se Shall We Dance? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shall We Dance? havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shall We Dance? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shall We Dance? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shall We Dance? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shall We Dance?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shall We Dance? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar