Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shall We Dance?

Shall We Dance?

24/12/2014 | Flixfilm

Se Shall We Dance? på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Peter Chelsom
Skuespillere: Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Lisa Ann Walter
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Under hans daglige pendlertur i Tokyo bliver en kontornusser betaget af en smuk kvinde i et dansestudie og melder sig til hendes danseundervisning.


Se Shall We Dance? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkShall We Dance? havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Shall We Dance? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Shall We Dance? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Shall We Dance? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shall We Dance? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar