Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shallow Hal

Shallow Hal

15/10/2014 | Flixfilm

Se Shallow Hal på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander
Spilletid: 114 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den overfladiske Hal hypnotiseres til at se kvinders indre skønhed og forelsker sig i Rosemary uden at vide, at hun vejer 200 kilo.

Shallow Hal havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Shallow Hal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Shallow Hal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shallow Hal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shallow Hal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shallow Hal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar