Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Shallow Hal

Shallow Hal

15/10/2014 | Flixfilm

Shallow Hal på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Skuespillere: Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander
Spilletid: 114 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den overfladiske Hal hypnotiseres til at se kvinders indre skønhed og forelsker sig i Rosemary uden at vide, at hun vejer 200 kilo.Se Shallow Hal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Shallow Hal havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Shallow Hal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Shallow Hal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Shallow Hal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Shallow Hal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Shallow Hal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar